Bet at home Slovenija

Stavi na Bet at home

Bet-at-home Slovenija

Internetna stavnica bet at home je na voljo v številnih jezikih (angleški, španski, nemški, francoski, italijanski, ruski, švedski, nizozemski, turški, grški, poljski, češki, slovaški, madžarski, bolgarski, romunski, srbski, hrvaški), med drugim pa tudi v celoti v slovenskem jeziku, kar je velika prednost za igralce iz slovenskega prostora in hkrati pri tujih stavnicah prava redkost.

Stavi na Bet at home

Delujoče povezave

Povezava na stavnico Bet at home naša država blokira vsaj enkrat na dva meseca. Mi povezavo preverjamo vsakodnevno in v primeru, da je ponovno zablokirana, uredimo nov link preko katerega je stavnica potem ponovno dostopna. Se pa vedno zgodi, da vsak ponudnik internetnih storitev blokira Bet at home Slovenia ob različnih časih, včasih tudi v razponu enega tedna  - zaradi tega se trudimo, da dnevno preverimo skoraj vse ponudnike in še pravočasno zamenjamo povezavo.

V slovenskem jeziku

Bet at home Slovenija je verjetno popularna tudi po zaslugi slovenskega jezika, ki ga lahko izberete na stavnici (naše povezave vedno peljejo na stran v slovenskem jeziku). S tem je razumevanje strani, športov, dogodkov in posameznih kvot veliko lažja, kot v tujih jezikih. Pozitivna lastnost Bet at home Slovenia je tudi veliko dogodkov in pa seveda dobre kvote. Pravtako ni težav pri izplačilih in vplačilih, katerih je na stavnici kar veliko.  

Njihov moto je "Life is a game" oz. "Življenje je igra"!