Bet at home registracija

Bet at home registracija

Bet-at-home registracija

Sama registracija na spletni strani bet at home je zelo enostavna in vam ne bo vzela več kot 2 minuti časa. Stavnica pri tem sama dodeli uporabniško ime, medtem ko si geslo določite sami (8 do 20 znakov, ki morajo vsebovati najmanj dva od kriterijev - črke, številke ali posebni znaki), zaradi večje varnosti pa imata oba najmanj 8-mestno številko. Uporabniško ime vam stavnica Bet at home generira takoj po zaključku postopka registracije in je poslano na vaš e-mail naslov, ki ste ga navedli ob spletni prijavi, tako da lahko nemudoma pričnete igrati različne vrste spletnih iger bodisi v realnem bodisi v virtualnem svetu športa. Ob prvem registriranju na spletni strani se lahko koristi tudi posebna koda (»FIRST«), ki novim igralcem omogoča pridobitev posebnega bonusa v višini do 200 EUR, odvisno kolikšen je prvi polog na račun (konto) uporabnika.

BET AT HOME REGISTRACIJA

Odlične kvote

Stavnica nudi konkurenčne in dobre kvote pri vplačevanju športnih stav, samo v letu 2016 so tako ponudili možnost vplačila na več kot 387.000 športnih dogodkov (tudi več kot 85.000 stavnih dogodkov v živo) v 75 različnih zvrsteh športa, s poudarkom na nogometu, košarki, tenisu, hokeju in rokometu, torej medijsko najbolj izpostavljenim in popularnim športom. Izredno popularna so tudi vplačila na ameriške športe, kot sta ameriški nogomet (liga NFL) in baseball (liga MLB), pestra pa je tudi ponudba zimskih športov (alpsko smučanje, skoki, biatlon, tek na smučeh, itd.). Za tiste, ki jih zanimajo drugačne zvrsti športa, pa nudijo vplačila na dogodke v kolesarstvu, golfu, borilnih športih, kriketu, pikadu, itd.

Napredna statistika

Bet at home stavnica na svoji spletni strani ponuja tudi napredno statistiko, ki analizira posamezno tekmo do zadnje podrobnosti (zadnje igrane tekme, medsebojni dvoboji, forma, statistika igralcev, itd.), ki lahko igralcu športnih stav koristi pri večji možnosti dobička oziroma lažji odločitve pri vplačilu posamezne športne stave.

Prednosti Bet at home 

Glavne prednosti spletne stavnice bet at home so raznovrstna in pestra ponudba športnih dogodkov in drugih spletnih iger, zelo dobre kvote, ki so velikokrat celo boljše od drugih konkurenčnih stavnic, možnost stave na le en ali dva dogodka (single ali double bet), športne stave v živo, neobdavčeni dobitki (ti so nemudoma nakazani na stavni račun uporabnika), brezplačne storitve (še posebej izplačila na osebni račun) in hitra ter uporabna pomoč uporabniku. Ponujajo tudi veliko število stavnih dogodkov v živo (že od leta 2009), kjer se stavne kvote neprestano menjajo, glede na rezultat oziroma potek tekme/dvoboja. Tudi stavne kvote so visoke, izpostaviti pa velja predvsem predčasno izplačilo, ki je mogoče tudi v živo med tekmami.

Nudijo tudi spremljanje rezultatov v živo, razne novice povezane s stavno listo in športi, ki so na njej zastopani. Stavnica ima prav tako zelo dobro razvito hitro in kvalitetno podporo uporabnikom športnih stav, saj bodo na vprašanje odgovorili že v nekaj minutah, najkasneje pa v eni uri. V stik z njimi lahko stopite preko spletnega obrazca, e-pošte, telefona ali pa pogovora v živo preko spletne strani, kar je za internetne stavnice prej izjema kot pravilo.