Bet-at-home bonus 5 EUR

Bet-at-home bonus 5 EUR

Stavnica bet-at-home vedno nudi zanimive in atraktivne promocije v obliki bonusov, ena izmed takih je zagotovo tudi bonus za nove uporabnike, ki po uspešni registraciji opravijo tudi prvo nakazilo. Ob prvem nakazilu je potrebno v meniju »Moj račun« (potrebna je prijava uporabnika s svojim uporabniškim imenom in geslom) klikniti na vrstico »Unovčite bonus« in vnesti bonus kodo FIRST. Stavnica vam nato dodeli bonus v vrednosti 50% nakazila (do maksimalne vrednosti 100 €). Na primer: če uporabnik nakaže 20 € na svoj stavni konto, dobi bonus v vrednosti 10 € (skupno stanje na stavnem kontu je torej 30 €), če pa nakaže vsaj 200 € (lahko tudi več, a v tem primeru je bonus vedno izplačan v maksimalni obliki 100 €), dobi maksimalni bonus v vrednosti 100 € (skupno stanje na stavnem kontu je torej 300 €). Pogoji za koriščenje omenjenega stavnega bonusa (pred zahtevkom za izplačilo) so, da je potrebno bonus obrniti oziroma vplačati vsaj štirikrat, pri tem pa mora imeti posamezna stava (single, kombinacijska ali sistemska stava) kvoto vsaj 1.70.

Stavi na Bet-at-home

Alternativno lahko pri stavnici bet-at-home pridobite tudi bonus za 5 €, kjer pa predhodno vplačilo na stavni račun ni niti potrebno, medtem ko je registracija uporabnika vseeno obvezna. Pri tem za pridobitev brezplačnega bonusa v višini 5 € veljajo določena pravila, ki jih določi stavnica bet-at-home.

Stavnica bet-at-home nudi tudi druge promocije oziroma bonuse svojim uporabnikom, kot je na primer zmagovalec dneva. Vsak dan se tako v sklad doda 50 € in objavljen je naključni uporabnik, ki lahko nagrado prevzame s preprostim obiskom podstrani promocije. V kolikor zmagovalec dneva ne obišče podstrani, se sklad prenese v naslednji dan in se dnevno veča. Zmagovalci so tako v preteklosti prevzeli tudi že po več 1200 €. Podobna promocija je tudi “Send me sixty” ali »Pošlji mi šestdeset«, s katero naključnemu uporabniku pošljejo SMS z nagrado 60 €. Za sodelovanje je potrebno le dodati mobilno številko v uporabniški profil, računalnik pa nato naključno izbere nagrajenca dneva.