Bet at home bonus 200 EUR

Stavi na Bet at home

Bet-at-home bonus 5 EUR

Stavnica bet-at-home vedno nudi zanimive in atraktivne promocije v obliki bonusov, ena izmed takih je zagotovo tudi bonus za nove uporabnike (v višini do 200EUR), ki po uspešni registraciji opravijo tudi prvo nakazilo.

Stavi na Bet-at-home

Koda FIRST

Ob prvem nakazilu je potrebno v meniju »Moj račun« (potrebna je prijava uporabnika s svojim uporabniškim imenom in geslom) klikniti na vrstico »Unovčite bonus« in vnesti bonus kodo FIRST. Stavnica vam nato dodeli bonus v vrednosti 50% nakazila (do maksimalne vrednosti 200 EUR). Na primer: če uporabnik nakaže 20 EUR na svoj stavni konto, dobi bonus v vrednosti 10 EUR (skupno stanje na stavnem kontu je torej 30 EUR), če pa nakaže vsaj 200 EUR (lahko tudi več, a v tem primeru je bonus vedno izplačan v maksimalni obliki 200 EUR), dobi maksimalni bonus v vrednosti 200 EUR (skupno stanje na stavnem kontu je torej 300 EUR).

Pogoji bonusa

Pogoji za koriščenje omenjenega stavnega bonusa (pred zahtevkom za izplačilo) so, da je potrebno bonus obrniti oziroma vplačati vsaj štirikrat, pri tem pa mora imeti posamezna stava (single, kombinacijska ali sistemska stava) kvoto vsaj 1.70. Po uspešno opravljenih stavah oziroma pozitivnem stanju na računa lahko igralec oziroma uporabnik stavnega računa nato izplača le del ali celoten znesek dobitka na svoj transakcijski račun.