Bet at home bonus 200 EUR

Stavi na Bet at home

Bet-at-home bonus 5 EUR

Stavnica bet-at-home vedno nudi zanimive in atraktivne promocije v obliki bonusov, ena izmed takih je zagotovo tudi bonus za nove uporabnike (v višini do 200€), ki po uspešni registraciji opravijo tudi prvo nakazilo.

Stavi na Bet-at-home

Koda FIRST

Ob prvem nakazilu je potrebno v meniju »Moj račun« (potrebna je prijava uporabnika s svojim uporabniškim imenom in geslom) klikniti na vrstico »Unovčite bonus« in vnesti bonus kodo FIRST. Stavnica vam nato dodeli bonus v vrednosti 50% nakazila (do maksimalne vrednosti 200 €). Na primer: če uporabnik nakaže 20 € na svoj stavni konto, dobi bonus v vrednosti 10 € (skupno stanje na stavnem kontu je torej 30 €), če pa nakaže vsaj 200 € (lahko tudi več, a v tem primeru je bonus vedno izplačan v maksimalni obliki 200 €), dobi maksimalni bonus v vrednosti 200 € (skupno stanje na stavnem kontu je torej 300 €).

Pogoji bonusa

Pogoji za koriščenje omenjenega stavnega bonusa (pred zahtevkom za izplačilo) so, da je potrebno bonus obrniti oziroma vplačati vsaj štirikrat, pri tem pa mora imeti posamezna stava (single, kombinacijska ali sistemska stava) kvoto vsaj 1.70. Po uspešno opravljenih stavah oziroma pozitivnem stanju na računa lahko igralec oziroma uporabnik stavnega računa nato izplača le del ali celoten znesek dobitka na svoj transakcijski račun.