Bet at home izplačilo

Stavi na Bet at home

Bet-at-home izplačilo

Nakazilo na vaš stavni račun, odprt pri stavnici bet-at-home lahko opravite neposredno po opravljeni registraciji na spletni strani na več načinom Med najbolj pogostimi so tako vplačilo preko bančnega računa (bančna transakcija), kreditne kartice (Visa, Mastercard ali Eurocard, Diners Club), storitve Moneybookers, Neteller, Paysafecard, Skrill, Trustly, PayPal, itd.. Pri nakazilu s kreditno kartico bo denar na vašem stavnem računu v manj kot minuti, pri bančni transakciji pa lahko traja od 3 do 5 delovnih dni. Pri tem je potrebno poudariti, da vam v primeru nakazila s kreditno kartico zaračunajo 2% provizijo, v ostalih načinih nakazila pa provizije ne obračunavajo.

Izplačila

Podobna zgodba kot pri vplačilih oziroma nakazilih denarja je tudi pri izplačilu dobitkov. Na zahtevo uporabnika se lahko njegov celotni dobitek, lahko pa tudi le del dobitka, nakaže z njegovega stavnega računa na bančni račun ki ga navede ob prijavi (kasneje uporabnik lahko te podatke tudi spreminja). Pri izplačilih nad 2.000 EUR se zahteva, da igralec oziroma uporabnik dokaže svojo identiteto, pri čemer mora navesti svojo starost (star mora biti najmanj 18 let) in kraj bivanja. V tem primeru je potrebno poslati kopijo uradnega dokumenta za identifikacijo (osebna izkaznica, potni list ali vozniško dovoljenje) in kopije vseh bančnih kartic, ki jih je posameznik uporabil pri vplačevanju na svoj stavni konto, preden se opravi izplačilo. V primeru, da uporabnik ni bil dejaven na svojem stavnem računu več kot 30 mesecev, na računu pa ima naložena sredstva iz naslova dobitkov, se mu izplača trenutno stanje na računu.

Stavi na Bet-at-home

Transakcije, valute

Pri bančni transakciji preko bančnega računa je doba za izplačila približno 3 do 5 delovnih dni, medtem ko je pri izplačilu s čekom čakalna doba še nekoliko daljša. Izplačila dobitkov so brez provizije.

Najpogostejše valute, ki jih igralci športnih iger pri tem uporabljajo so Evro (EUR), Ameriški dolar ($) in Angleški funt (£). Vsa izplačila slovenskim uporabnikom so v Evro valuti. Minimalno vplačilo na račun uporabnika je 10.00 EUR, minimalni vložek pa je npr. pri športnih stavah 0,50 EUR, medtem ko je maksimalni vložek odvisen od posameznega dogodka in ima zgornjo mejo (maksimalni dobiček pri športnih stavah je 20.000 EUR na stavo oziroma 100.000 EUR skupaj na teden).